TERUGZENDING

Overeenkomstig de Wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming heeft de koper het recht zijn bestelling verricht via de webshop te herroepen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten.

Wenst de koper van dit herroepingsrecht gebruik te maken dan dient hij binnen de voormelde tijdspanne het product (met het originele etiket er nog aangehecht) en de verpakking, beiden in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat, samen met alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen, gifts en verpakkingsmateriaal, op zijn kosten aangetekend terug te bezorgen aan de verkoper, bij gebreke waaraan de aankoop definitief zal worden geacht en er geen restitutie zal plaatsvinden.

Voldoet de terugzending wel aan de gestelde voorwaarden, dan zal de verkoper de door de koper betaalde aankoopsom (excl. de verzendkosten) binnen de 30 kalenderdagen na ontvangst van de terugbezorgde goederen terugstorten op het door de koper aangeduide rekeningnummer.

GARANTIE

Elk probleem of gebrek met betrekking tot de levering van een artikel, beschadiging of kwalitatieve tekortkoming moet binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst schriftelijk worden gemeld via een aangetekend schrijven aan het adres van de verkoper of per e-mail aan de verkoper.

Er wordt dan samen naar een oplossing gezocht.

Indien de levering moet teruggezonden worden naar de verkoper, gebeurt dit op de wijze zoals vermeld onder art. 6.

De verkoper biedt de in de wet voorziene garanties.

© 2024 Corylie - De Munt 1, 8800 Roeselare (België) - BTW BE 0692.933.752
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt Corylie gebruik van cookies. Meer informatie    OK